Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές από φίλους

Τις ευχές για την νέα χρονιά 2016 μας τις στέλνουν, αποκλειστικά για το Ξάνεμο φέτος, φίλοι της Τήνου.

Καλή Χρονιά σε όλους!

 



 

3 σχόλια:

  1. Τα παραδοσιακά Τηνιακά κάλαντα παιάνισε για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ η Φιλαρμονική του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης από το Γραφείο του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού.

    Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον Αρχιμουσικό κ. Νικόλαο Γιαννίτση και τα μέλη της Φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ και ευχαρίστησε για την καλλιτεχνική και πνευματική προσφορά τους τόσο στην ιερά νήσο Τήνο όσο και σε όσες εκδηλώσεις και εμφανίσεις έχουν εκπροσωπήσει, πάντοτε με επιτυχία, την Ιερά Μητρόπολη.

    Ευχήθηκε στους μουσικούς και στον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Γεώργιο Φανερό και τους συνεργάτες του Κληρικούς, π. Μάρκο Φώσκολο, π. Ιάκωβο Φώσκολο και π. Νικόλαο Μαραγκό και λαϊκούς κ. Στυλιανό Κοντακιώτη και κ. Λουκά Τριανταφυλλόπουλο που είχαν συγκεντρωθεί, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και προκοπή προσωπική και οικογενειακή και ευτυχισμένο και ειρηνικό το νέο έτος 2016.
    και από μενα αεισικτίρ ανόητε κατ εξακολουθηση δωρόθεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως σημειώνει ο Μακιαβέλι στο βιβλίο του «O ηγεμόνας», το καλό πρέπει να το κάνεις με δόσεις για να σε θυμούνται και να σ' ευγνωμονούν. Το κακό πρέπει να το κάνεις αποφασιστικά, γρήγορα και δραστικά. Ετσι κάπως σκέφτηκε η τηλεοπτική φιλανθρωπία,του δωρόθεου πολυκανδρίωτη μέρες που είναι, και βάλθηκε να παρουσιαστεί με τη λεοντή του κοινωνικού παρηγορητή. ειναι πάγια τακτική αυτού του ανθρώπου: με το ένα χέρι μοίραζε τη φτώχεια, και το περιθώριο, και με το άλλο πρόσωπο, σαν Ιανός, εμφανίζονταν να αγαθοεργεί και από την άλλη να απολαμβάνει τα κοινωνικά τραύματα.

    Η φιλανθρωπία των «ωσαννά», το ενσταντανέ για λίγο γάλα σε λίγους, η καλλιέργεια της υπέρκοσμης ελπίδας. Ο δωρόθεος του συστήματος, έχοντας τις κάμερες και την τηλεοπτική δημοκρατία στο χέρι του, μπορει ακόμα να χαλιναγωγεί την οργή του τηνιακού καθηλώνοντάς την σε ανώδυνα κανάλια. έως πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά μην ασχολείστε με αυτόν τον άνθρωπο είναι άρρωστος έχει διπολική διαταραχή.. ρίξτε μια ματιά στο φετινό ημερολόγιο που θα το πληρώσουν οι ενορίες...ας τον αφήσουμε στην απόφαση και κρίση του θεού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή