Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Άρχισαν και οι μηνύσεις...

Από το κύριο Παναγιώτη Πρασσά πήραμε την πιο κάτω ανακοίνωσή του, σχετικά με περιπέτεια που είχε στο λιμάνι της Ραφήνας, όταν και συνελήφθη από άνδρες του λιμεναρχείου Ραφήνας, μετά από μήνυση που του υπεβλήθη από τον ιεροδιάκονο Αλέξιο Παπαδόπουλο:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού το ελληνικό κράτος δια του… δραστήριου Λιμενικού Σώματος σημείωσε μία ακόμη επιτυχία κατά του κοινού ποινικού εγκλήματος και της τρομοκρατίας: Συνέλαβε την αφεντιά μου για εξύβριση και απειλές εναντίον του ιεροδιάκονου Αλέξιου Παπαδόπουλου. Σας διαβεβαιώ στην ανδρική μου τιμή και στην τηνιακή μου αξιοπρέπεια ότι το ΜΟΝΟ που σε απολύτως κόσμιο ύφος του είπα ήταν ότι δεν θα του ξαναεπιτρέψω εγώ και οι συμπατριώτες μου να μας μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Κατόπιν, με απειλητικό ύφος θέλησε να με «συστήσει» (αυτή ήταν η κωδικοποιημένη φράση του) στον κ. λιμενάρχη Τήνου. Με προκάλεσε δύο φορές με έμμεσες απειλές και ειρωνείες, ενώ εγώ τον απέφευγα λέγοντας του ότι «όπως κατάντησαν την Εκκλησία μας, θα καταλήξουν να κυκλοφορούν μόνο με συνοδεία λιμενικών και αστυνομικών. Δεν είμαστε κότες, παλεύουμε για το δίκιο μας». Όταν με ρώτησε ποιος είμαι του είπα ότι «ξέρεις πολύ καλά ποιος είμαι» πράγμα που απέδειξε ευθύς αμέσως, καθώς, ενώ δεν με γνωρίζει, με μήνυσε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ δύο ώρες μετά.
Οι μάσκες της δήθεν «ανεξικακίας», «γαλήνης» και «ειρήνευσης» έπεσαν! Έδειξαν στο πρόσωπό μου το πραγματικό δικό τους πρόσωπο. Θέλουν να μας εκφοβίσουν και να μας τρομοκρατήσουν. Συνεχίστε με την ίδια ένταση τον αγώνα. Μπορεί να μήνυσε εμένα, αλλά δεν ξέρω αν η Μητρόπολη έχει τόσα χρήματα ώστε να μηνύσει 10.000 Τηνιακούς! Δεν θίγουν εμένα, προσβάλλουν κατάφωρα και απροκάλυπτα την αξιοπρέπεια και το δίκιο του τηνιακού λαού και τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη. Με τα πενιχρά μου μέσα, θα φτάσω μέχρι το τέλος, μέχρι τη δικαίωση, τη δική μου αλλά κυρίως τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
Ενημερώνω τους συμπολίτες μου αλλά και τον έντιμο μηνυτή μου ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Ευθύς μόλις μου γνωστοποιηθεί το ακριβές περιεχόμενο της μήνυσης θα προβώ πάραυτα σε ΜΗΝΥΣΗ για ψευδή καταμήνυση και απειλές εις βάρος μου. Δηλώνω αδίστακτος και μη ανεξίκακος, σε αντίθεση με τους μηνυτές μου.
Συμπολίτες μου, είμαι δίπλα σας και σας καλώ ΟΛΟΥΣ δίπλα μου, το μόνο που ζητώ είναι την ηθική σας συμπαράσταση και στήριξη!
Ούτε ένα βήμα πίσω, μέχρι τη νίκη πάντα!
Παναγιώτης Χ. Πρασσάς
Ιστορικός ΜΑ - υπόδικος λόγω υπέρμετρης ευθιξίας  
Υ.Γ: Η συμπεριφορά των αξιωματικών και υπαξιωματικών του Λιμεναρχείου Ραφήνας –σε αντίθεση με άλλα λιμεναρχεία– ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΨΟΓΗ. Αντιθέτως, γνωστός επιχειρηματίας της Τήνου μας που με φωτογράφιζε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ κατά τη διάρκεια της σύλληψής μου, καλείται να μου αποστείλει τις φωτογραφίες, ώστε να τις δείχνω με υπερηφάνεια στα παιδιά μου αύριο!...

28 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει λαικό δικαστήριο , οτι έχεις να πείς, να τα πείς στο δικαστήριο .Αυτοί θα αποφανθούν για το τι είσαι και το τι είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν λαϊκά δικαστήρια, γι'αυτό μεγαλουργούν οι ανάξιοι και ανήθικοι και τα τσιράκια τους... Εσείς όλοι που γλείφετε τον επιχώριο είστε όλοι σας εμετικοί και σύντομα η Τήνος θα σας ξεράσει.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχουν λαικά δικαστήρια παρά μόνο δικαστήρια και να είσαι σίγουρος Παναγιώτη πως εκείνη την στιγμή θα είσαι παρέα με τον δικηγόρο σου οι υπόλοιποι θα λακίσουν όλοι και θα μετριούνται οι φίλοι στα δάχτυλα .
      Στο τέλος μόνο οι πράξεις μετράνε ....

      Διαγραφή
  2. Μαζί σου λοιπον Παναγιώτη Πρασσά εως την τελική νίκη εναντια σε καθε μορφής αυθαίρετη εξουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ.Βαλεντίνα Γαβριελάτου , θεωρείται ως μορφή αυθαίρετης εξουσίας το λιμενικό σώμα? , αυτή την στιγμή έχω κρεμαστεί πάνω στον υπολογιστή ,μου και περιμένω απάντηση από εσάς. Θα κάνω συνέχεια ανανέωση να πάρει και views ο Παναγιώτης ...

      Διαγραφή
  3. Παναγιώτη,
    το λιμενικό φαίνεται πως έχει αναλάβει αυτό που δεν έχουν κάνει άλλοι φορείς στο νησί που θα περιμέναμε: την στήριξη της κατάντιας
    γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην μασάς Παναγιώτη όλο το νησί μαζί σου θα είναι.
    Τελικά ο διάκος μάλλον δεν είναι και τόσο αθώος.
    Ο επιχειρηματίας αντί να σε υπερασπίσει σε φωτογράφιζε για να στείλει προφανώς τις φωτογραφίες στους μέντορες του να τον συγχαρούν.
    Για πες το ονοματάκι του, ένα μποϊκοτάζ στην επιχείρηση σου ίσως του έβαζε λίγο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα με διακο μωρε????να πας στα δικαστήρια. Ο διακος μεχρι να γινει ιερεας θα αλλαξει καμμια 300 ζευγαρια παππουτσια απο το τρεξιμο για 5-6 χρονια.. αν παει για αρχιμανδριτης άλλα 1000 ζευγαρια και καμμια 20 χρόνια..να βαλεις πιο μεγαλη κλιμακα...αν ειναι να πηγαινοέρχεσαι στα δικαστήρια..απο δεσπότη και πάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα να ανέφερες τον επιχειρηματία όχι από κουτσομπολιό αλλά για γνώση και συμμόρφωση αλλιώς κακώς το έγραψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι ο Πρασάς δεν αναφέρει το όνομα του ρουφιάνου γιατί θέλει να καταδικάσει την πράξη και όχι το άτομο. Όμως έχεις ένα δίκιο, τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν, το ρουφιάνο κανένας.

      Διαγραφή
  7. και μόνο από τις κινήσεις του διάκου καταλαβαίνεις πολλά, ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έκανε παρέα με τον πολυκανρδιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έχει αποδειχτεί ότι ο δεσπότης και ο φανερός ξέρουν πολύ καλά τις δικαστικές αίθουσες. Έχουν γνωριμίες με δικαστικούς κύκλους κλπ κλπ μέχρι τώρα όμως δεν υπήρχε λαός.... Κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο από τον πανικό τους την μια μαλακία μετά την άλλη.. βάλαν και τον λιμενάρχη και σ' αυτό στο κόλπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχω και καλό θα ήταν να αρχίσεις και εσύ να αποκτάς. Έτσι θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για όσα έρχονται....

      Διαγραφή
  11. Σκουπιδια του κερατα ολα.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγορίνα μου , δεν θές κράτος δικαίου ?? Αν θεωρείς φυσιολογικό να σε προπυλακίζουν .... να σε φτύνουν να σε βρίζουν να σε βαράνε ή στα καράβια να σε απειλούν φραστικώς ή οτιδήποτε άλλο τότε πήγαινε στην ζιμπάμπουε που αν είσαι αυτός που νομίζω μπορεί και να έχεις πάει. έκανες το λάθος όμως και γύρισες . Ο Ξηρός ήτανε τρομοκράτης και δεν δέχθηκε αυτή την συμπεριφορά από τον λαό ..... οι Κτηνιακοί(μεριδα) όμως με την πλύση εγκεφάλου που τους έγινε αντέδρασαν υπερβολικά , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ,Ή ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ , βρίζανε , χτυπούσαν με γροθιές και λακτίσματα , έφτυναν , σπρώχνανε κλπ. δεν πρόκειται να μπώ στο περιεχόμενο αυτών , αλλά ΕΡΩΤΩ..... πιστεύετε οτι είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ να μην αφήνεις να ψηφίζουν ?? ή όλα αυτά νομίζατε από την δικαιοσύνη θα περάσουν στον αφρό?? ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!. Όταν κάνεις κάτι , να έχεις την μαγκιά να πάρεις και τις ευθύνες .

    Υ.Σ θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος γνώστης της επιτροπής αγώνα ή οπως αλλιώς λέγεται , ή καλύτερα το Μέλος Της Δοιηκούσας Επιτροπής που τα ξέρει καλύτερα , όπως μας πληροφόρησε το MEGA. Μετά από αυτη την αλλαγή άκουγα που λέγανε στον κόσμο , " στα ράσα τα λεφτά , είναι μεγάλα τα ράσα κλπ." επειδή με ενδιαφέρει το θέμα , μετά την τροποποίηση τα λεφτά πάλι δεν γίνονται καταμέτρηση και τα παίρνουν με συνοδεία αστυνομίας ? ή μήπως τα πάνε στο κότερο του δεσπότη? αλήθεια δεν ξέρω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να συμπληρώσω επίσης , για να μην θεωρήσουν οτι υποστηρίζω κάποιον γιατί θέλω να είμαι αντικειμενικός , άν αυτό γινόταν στην εξέδρα π.χ ή έξω από τα βότσαλα δεν θα με πείραζε , γιατί έχουμε δημοκρατία , αλλά έγινε στο προαύλιο της Παναγίας ,ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!!!! ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!!!! ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!!!!!! Μάλλον όσοι ήτανε εκεί η πλειοψηφία δεν έχει καμία σχέση με την θρησκεία αλλά τους ενδιέφερε ο κουμπαράς. Και βγήκανε μετά και οι έξυπνοι νομίζοντας οτι θα είναι καλύτερα να τα βγάλουνε στα κανάλια , ο δεσπότης είναι έξυπνος δεν είναι χαζός , δεν πήγε να τα διαρρεύσει στα κανάλια που έχει γνωριμίες ,γιατί ήξερε τις επιπτώσεις , ούτε πήγε να κλαφτεί για αυτά που τα κάνουν . Πράγμα το οποίο σημαίνει οτι έχει και περιεχόμενο στα ράσα και δεν εννοοώ χρηματικό .Τελος Πάντων αφότου πρώτα βγήκαν οι 'έξυπνοι' μετά γίνανε απαντήσεις από την ιερά σύνοδο κλπ , αλλά εκεί που θέλω να σταθώ είναι το -35% μείωση και λίγο λέω του θρησκευτικού τουρισμού στο ΝΟ1 θρησκευτικό προορισμό λόγω της δυσφήμισης και τίτλων όπως "ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ" κλπ.... Να δώ τώρα ποιός θα σας τα φέρει πίσω τα λεφτά αυτά , και όσους μαγαζάτορες παγιδέψαν , λέγοντας τους οτι η εικόνα θα πάει στην σύρο , στην μύκονο , τα λεφτά αλλού κλπ , που νομικά δεν ισχύουν αλλά το χαμηλό νοητικό θα πώ επίπεδο δεν αναγνωρίζει , και δεν μπαίνει στον κόπο να αναζητήση τι γίνεται . Αυτοί και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις θα φάνε το κάστανο, αλλά τι να κάνουμε αυτοί ήτανε και στις διαδηλώσεις που να ξέρανε οτι σκάβανε τον λάκκο τους, και οτι θα πεινάσει το νησί .Τώρα οι άλλοι έξυπνοι θα γυρίσουν και θα πούν " Μα η Τήνος θα τα βγάλει από τον εναλλακτικό τουρισμό κλπ , χαχαχαχα από το 78' το λένε αυτό , και δεν είναι ψέμα αλλά αν αυξάνεται 1-2% το χρόνο δεν συγκρίνεται με το -35% + . Και όσοι θέλουν την Τήνο να γίνει Μύκονο , να πάνε απέναντι .

      Διαγραφή
    2. Σας είναι εύκολο να μας πείτε πως προκύπτει αυτή η μείωση που παραθέτετε; Ακόμη δεν έχει έρθει το 2015 και ήδη έχετε κάνει εκτίμηση για το ποσοστό μείωσης. Ομολογώ μετά από 8 χρόνια σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, με εκπλήσσουν οι δυνατότητές σας στην στατιστική ή μάλλον στην στατιστική τύπου νοστράδαμου. Δεν θα ήταν πιο συνετό να γράφατε "πιθανές αρνητικές επιπτώσεις"; Δεν θα ήταν έτσι λίγο περισσότερο βάσιμο το όποιο "επιχείρημά" σας;
      Σε άλλη αποστροφή σας γράφεται για την δημοσίευση και τον κ. Πολυκανδριώτη που συνετά λειτούργησε και παρά τις γνωριμίες του δεν έδωσε στην δημοσιότητα το θέμα. Σας ερωτώ: το πρόβλημά σας είναι η δημοσίευση; Δεν σας τρομάζει να το παραδέχεστε αυτό; Δεν καταλαβαίνετε πως αυτό που γράφετε είναι στρουθοκαμηλισμός και τίποτε περισσότερο; Ας αρκούσασταν να αξιολογήσετε αν ήταν σωστή ή όχι η κινητοποίηση. Εφόσον έγινε, η δημοσιοποίησή της είναι αδιάφορη.
      Με αυτά και με αυτά, είναι πέραν από εμφανές πως ο μόνος λόγος που γράφετε είναι για να πλήξετε την αντίθετη πλευρά χωρίς ίχνος συνέχειας και λογικής. Κρίμα

      Διαγραφή
    3. Να συμπληρώσω επίσης πως δημοκρατία είναι κάτι πού μακρινό από τροπολογίες που πηγαίνουν νύχτα στην βουλή από μια αθλητικογράφο (!) και έναν πιστό υπηρέτη των μνημονίων. Δημοκρατία δεν είναι η ανώδυνη διαμαρτυρία όπως θα θέλατε. Γιατί και μόνο που εσείς δηλώνετε πως αυτό θα θέλατε ως δημοκρατία (στο βοτσαλωτό) και όχι ότι ο δήμος (λαός), αυτό αυτομάτως σας βγάζει εκτός του πολιτεύματος (όπως αυτό ορίζεται στο Σύνταγμά μας και όπως αυτό που ακόμη πιο βελτιωμένο οραματιζόμαστε για το μέλλον).
      Η βεβήλωση για την οποία γράφετε, και που μόνο στόχο έχετε να χτυπήσετε στο συναίσθημα των πιστών, μάλλον πέφτει στο κενό. Αφενός γιατί ο κόσμος στράφηκε κατά της κατάχρησης εξουσίας στα εγκόσμια... Αφήστε λοιπόν την επίκληση στο Θείο γιατί αυτό ως επιχείρημα σταμάτησε να χρησιμοποιείται στον δυτικό κόσμο αμέσως μετά την καταδίκη της Καθολικής Εκκλησίας για την Ιερά Εξέταση! Αν δεν επιθυμείτε λοιπόν ένα ισλαμικού τύπου κράτος (ναι μην σας τρομάζει, όπως αυτά που αποκεφαλίζουν κόσμο - και αυτοί την θρησκεία επικαλούνται και την διαφορά στα πιστεύω, μόνο που είναι ένα βήμα "πιο μπροστά"), αφήστε την επανάληψη μιας φράσης-κραυγής ξέπνοης και ξεφτισμένης συλλογικής

      Διαγραφή
  13. δεν έχεις καταλάβει όποιος θυμίζει αναστάτωση του λαού της τήνου θα έχει την τύχη του δωρόθεου όχι μονο μεσα στο προάυλιο της παναγίας αλλά και μέσα στην παναγία..μόνο με τα ματ θα έρχεται στην τήνο. Δεν έχεις προσέξει ποιος τον υπερασπίζεται φανερός ποντικοοικογένεια γιατί;;; ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ουτε τα πλοία δεν εξαιρουνται ουτε οι εξέδρες. το τελευταίο για τον φανερό. πάντως εγώ θα πέσω χωρίς έγκριση και ας με πάνε μέσα. ελάτε και άλλοι μαζί μου χωρις έγκριση έκκριση του λιμεναρχείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν χρειάζεται έγκριση του λιμεναρχείου , αλλά αυτό λέμε το νοητικό επίπεδο μερικών είναι τελειωμένο , αυτό γίνεται πάντα κάθε χρόνο και έρχεται διαταγή από την περιφέρεια και όχι από το λιμεναρχείο τήνου. Είναι σε περίπτωση που πάθουν κάτι τα άτομα που πέφτουν για τον σταυρό..... ΄Εξυπνε. είχαμε μια φαγούρα αν θα πέσεις ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ ειδικά δεν μπορεί να έχεις φαγουρα εκεί....

      Διαγραφή
  16. Αν πάω τώρα και βουτηξω στο λιμανι για να κάνω μπάνιο και πάθω ανακοπή θα φταίει το λιμενικό; ρε ας σοβαρευτουμε λίγο. Αύριο θα βρέχει και θα έχει κρύο οποτε φτηνα θα τη γλυτώσουνε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν έχετε καταλάβει το νόημα του να πέφτεις για τον Σταυρό , είναι ευλογία όχι για να το παίξεις αναρχικός ενάντια στο λιμενικό ή σε οποιονδήποτε άλλον , χάνετε το νόημα , ή μάλλον κάποιοι δεν το είχατε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο πρώτος που θα την γλυτώσει είναι ο φανερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή