Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Στρατής Γ. Φιλιππότης: δημιουργία συλλόγου

Από τον  γνωστό Τηνιακό εκδότη Στρατή Γ. Φιλιππότη λάβαμε την επιστολή με την οποία μας γνωστοποιεί την πρόθεσή του για την δημιουργία συλλόγου Τηνιακών στην Αθήνα. 


7 σχόλια:

  1. Στρατή,

    Πιστεύω ότι η πρόταση και μόνο, για τη δημιουργία ακόμη ενός συλλόγου Τηνιακών στην Αθήνα, δίνει μεγάλη χαρά σε εκείνους που με κάθε τρόπο φροντίζουν να ελέγχουν εσαεί το Δ.Σ. της «Αδελφότητας Τηνίων». Θα τρίβουν τα χέρια τους, όσο απομακρύνονται από την «Αδελφότητα» ανεπιθύμητες γι΄αυτούς παρουσίες. Και για να καταλάβουν οι συμπατριώτες μας πόσο υποκριτές είναι όσοι με αφορμή τις αρχαιρεσίες στο ΠΙΙΕΤ, μίλησαν για σεβασμό στο ιερό δικαίωμα ψήφου των εκλεκτόρων, σας παραθέτω τα εξής αποκαλυπτικά στοιχεία.
    Στις τελευταίες εκλογές της «Αδελφότητας Τηνίων» ψήφισαν μόνο 149 άτομα και εκλέκτορες για την ανάδειξη νέας Δ.Ε. στο Ίδρυμα ήταν και οι 7 του Δ.Σ. (αναλογία 1 προς 21 ψηφίσαντες).
    Στις δημοτικές εκλογές (2014) στην Τήνο ψήφισαν 6992 και δικαίωμα ψήφου για την εκλογή Δ.Ε. είχαν 25 δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι (αναλογία 1 προς 280).
    Αυτό το προνόμιο υπέρ της «Αδελφότητας», θέλουν να το προστατέψουν με κάθε μέσο και τρόπο.
    Συνεπώς δεν είναι προτιμότερο, αντί για νέο σύλλογο, να ξεσηκωθούν οι Τηνιακοί της Αθήνας, να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στην «Αδελφότητα Τηνίων». Να ανατρέψουν τους συσχετισμούς και να στείλουν στα αζήτητα αυτούς που αγνοούν και σνομπάρουν τον Τηνιακό λαό. Αυτούς τους καρεκλοκένταυρους που επί χρόνια καθορίζουν τις εξελίξεις στο Ίδρυμα;

    Μάκης Πρωτόπαπας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεχρι να ξεσηκωθουν οι τηνιακοι στην αθηνα και παρουν την αδελφοτητα θα εχει ερθει η λαικη εξουσια του κκε και το πιιετ θα περασει στο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βολέψου τώρα με την εξουσία των εκμεταλλευτών του μόχθου σου και όταν φθάσεις στον πάτο της εξαθλίωσης, να είσαι βέβαιος ότι εσύ θα φέρεις την λαϊκή εξουσία. και όχι το ΚΚΕ.
      Όσο για το ΠΙΙΕΤ δεν έχω πρόβλημα αν είναι στα χέρια του ενός ή του άλλου “ευλαβή κυρίου”. Επειδή όμως είμαι υπέρ του διαχωρισμού κράτους εκκλησίας, ναι έχω πρόβλημα με τον τρόπο που πέρασαν τις τροπολογίες για το ΠΙΙΕΤ και επέβαλλαν αυτό που ήθελαν, ερήμην και παρά την θέληση των Τηνιακών.
      Και φυσικά έχω μεγάλο πρόβλημα με το προνόμιο της «Αδελφότητας», που πρέπει να καταργηθεί.
      Πρόταση:
      Στο επόμενο νομοσχέδιο να καταθέσει τροπολογία ο Φάντης (κατά κόσμο Ρήγας) και να εξαιρεί το Δ.Σ. της «Αδελφότητας» από το εκλεκτορικό σώμα.

      Διαγραφή
  3. αμα περιμενουμε να φτασουμε στον πατο για να ερθει ο λαος στην εξουσια τι να το κανουε το κκε; εικονισματα εχουν και οι εκκλησιες...οσο για το μαγαζακι της αδελφοτητας συμφωνω να κλεισει αλλα οχι και το ουζερι στο ισογειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνφωνό απόλυτα με τον Μάκη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή