Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Οι 15 υποψήφιοι για την ΔΕ του ΠΙΙΕΤ



Οι 15 υποψήφιοι, για τις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή στο ΠΙΙΕΤ, όπως ανακηρύχθηκαν από την εφορευτική επιτροπή, κατ αλφαβητική σειρά:

  1. Αλοίμονος  Γεώργιος του Ιωάννη
  2. Βελαλόπουλος Γεώργιος του Στυλιανού
  3. Βιδάλης Γεώργιος του Αντωνίου
  4. Δάβιος Ιωάννης του Αγγέλου
  5. Δημόπουλος Νικόλαος του Αλεξάνδρου
  6. Διαμαντάκης Νικόλαος του Ιπποκράτη
  7. Καλογήρου Ευάγγελος του Ιωάννη 
  8. Καρπέτας Βασίλειος του Βασιλείου 
  9. Μαρκουίζος Γρηγόριος του Βασιλείου
  10. Ξυπολιτίδου Μαρίνα του Φορμόζη
  11. Παρασκευάς-Γκίζης Ευάγγελος του Νικολάου
  12. Περπινιάς Λεωνίδας του Κωνσταντίνου
  13. Πολίτης Ελπιδοφόρος του Πολυχρόνη
  14. Ράλλης Πέτρος του Ιωάννη
  15. Σαλταμανίκας Ιωάννης του Αντωνίου

30 σχόλια:

  1. πως γινεται ολο αυτο το ποιμνιο να ανηκει σε συγκεκριμενη δημοτικη παραταξη (ηταν υποψηφιοι οι περισσοτεροι) τη στιγμη που η παραταξη τους εχει παρει αποφαση να μην παει να ψηφισει. αραγε καποιοι πονηροι ακολουθοντας την μοδα των καιρων μεταλαχτηκαν ή μας επιφυλασουν καμια εκπληξη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μονο σε συγκεκριμενη δημ. παραταξη μα και οι περισσοτεροι ψηφοφοροι του παλαι ποτε κραταιου ΠΑΣΟΚ κ μιας καποιας λεγομενης Αριστερας...

      Διαγραφή
  2. Θα παρακαλούσα την Αριστερά να μην την μπλέκεται στις λαμογιές των ΠΑΣΟΚων.
    Φυσικά και οι υποψήφιοι είναι της παράταξης του Π.Κροντηρά οποίος έχει τεράστιες αποστάσεις από την Αριστερά.
    Το γιατί συμμετέχουν στις εκλογές είναι ηλίου φαεινότερον και συμπλέει με τον κόσμο του νησιού και παίρνει το ΠΙΙΕΤ!!!
    Τι το καλύτερο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗΝΩ, ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ Η ΆΛΛΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ. ΕΥΑΓΓΕΛΊΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ.... ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΩΚΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πολιτικό κόστος που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ από το 2009 ήταν δυσανάλογο με τις ευθύνες του για την οικονομική κατάσταση
      της χώρας και οδήγησε στην ισοπέδωση της προσφοράς του στον τόπο τα τελευταία σαράντα χρόνια πραγνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που δημιούργησε το ΕΣΥ, καθιέρωσε τον συνδικαλισμό,ολοκλήρωσε μεγάλα έργα σε όλη τη χώρα, αναγνώρισε την εθνική αντίσταση, έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ με πραγματικά στοιχεία αναγνωρισμένα από την Εurostat, προχώρησε στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση των φαρμάκων, στην απογραφή των συνταξιούχων και στη διασταύρωση εκκαθαριστικών δηλώσεων με περιουσιακά στοιχεία και καταθέσεις (πόθεν έσχες) και έφερε την αξιοκρατία στο θέμα των προσλήψεων στον δημόσιο τομέα αφενός μεν ιδρύοντας το ΑΣΕΠ το 1994, αφετέρου δε κλείνοντας με τον νόμο του 2010
      τα παράθυρα που είχε ανοίξει η γαλάζια διακυβέρνηση κατα την πενταετία 2004-2009.


      Διαγραφή
  4. Δεν υπηρξε ποιο ευκολη εκλογη για τα πασοκικα λαμογια ........και η πιττα σωστη και ο σκυλος χορτατος!!!!!!! Αλλα τι μπορει να περιμενει κανεις απο αυτους ...........να γλειψουν και οφελειθουν απο το ρασο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι και η Δεξιά τόσα χρόνια στην απέξω.
    Α ρε κορόιδα τόσα χρόνια στις πλάτες έτρωγαν οι πρασινομπλε και οι κόκκινοι βολεμένοι επίσης έγλυφαν από το μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικού επιπέδου σχόλιο. Θεσπέσια ελληνικά. 29 χαρακτήρες βαθιάς φιλοσοφίας.

      Διαγραφή
  7. πληροφορουμαι ότι η επιλογή διαμαντάκη δεν ήταν κομματική. αλλά προσωπική του δεσποτη και φανερού. Καλά ούτε στην παναγία δεν μπορουν χωρίς γυναικολογο αυτόι οι άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Διαμαντάκης σαν γιατρός δεν έχει και τόσο καλή φήμη.έχει προκαλέσει μάλιστα και ανήκεστο βλαβη έχει τιμωρηθει και έχε εφεσισβάλλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ; Τοσα ξερεις τοσα λες... έσωσε μια ζωή αλλα κανένας δεν το κατάλαβε.
      Μόνο για τα άσχημα έχουν να πουν σε αυτο το νησι .... που δεν υπαρχει και κατι ασχημο αλλα μονο ψεματα , τα καλα δεν τα αναγνωρίζει κανεις.

      http://www.tinostoday.gr/2014/12/blog-post_91.html

      Διαγραφή
  9. παιδιά να προσέξουμε την κυρία Κελαιδίτου της αδελφότητας είναι πολύ ευαίσθητη μην της προκαλέσουμε ψυχολογικά προβλήματα τώρα που θα έρθει για να ψηφίσει, Στο μυαλό της έχει την προεδρία της την έχουν τάξει απο τώρα Αν παθει κατι θα μείνουμε χωρίς οιακοστρόφο. Να δουμε ποια από τις δύο οιακοστρόφους θα είναι η πιο ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεσπότης φανερός έχουν διασυνδέσεις με υψηλά ιστάμενους, πολιτικούς αστυνομία δικαστικούς, μάλιστα έχουν την δυνατότητα σπρώχνουν ή να κρατούν υποθέσεις.μια εικόνα εκει στην λαμία οι δικαστικοί την έχουν κάνει γαργάρα. του σανταμουρη την έτρεξαν....και καλά δεν μιλάμε για λιμενικό και πυροσβεστική. Εκείνο που είναι πιο επικίνδυνο είναι ότι έχουν διασυνδέσεις και με τον υπόκοσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ανώνυμα σχόλια καλά κρατούν. Αν ήταν και επώνυμα. Να δούμε όλοι εσείς οι ανώνυμοι επαναστάτες του καναπέ τι θα κάνετε την Κυριακή το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΚΙΝΕΣ! ΔΕΚΑ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΠΑΡΟΔΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ; ΣΗΚΩ ΑΝΔΡΕΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. nai re paidia akouste to xanemo pou didaskoun ithos epanastashs se ligo tha paroun kai ta opla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ξερετε τι φοβάμαι.. θα συμβει αυτό που συνεβει με το πασοκ θα έρθει ο συριζα και θα ειναι χειτότερο απο το πασοκ όπως το πασοκ ηταν χειροτερο πιο δεξιό απο την δεξιά.
    και μην μου πείτε ότι ο δεσπότης φανερο;ς και γκύζης δεν ειναι τερατογεννηματα της αδιαφορίας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μη κοιτάς τους άλλους, κοίτα τον εαυτό σου.Μη φοβηθείς και μην κάνεις πίσω.Ο καθένας κρίνεται για αυτό που είναι.Σου φαίνεται επανάσταση να διεκδικείς τα κεκτημένα χρώνων? Μήπως σε τρομάζει και η λέξη?Δεν σου φταίει το ξάνεμο που δεν έμαθες να μη φοβάσαι και έμαθες να ζείς υπο την προστασία ενος ράσου ή μιας αρχής.Εκκλησία δεν είναι οι παπάδες.Εκκλησία είμαστε εμείς!!Στην πρώτη δημοτικού μας το έμαθαν στο κατηχητικό.Μη φοβηθείς!Ναι σε σένα το λέω που θα θειχτείς πρώτος που σε αποκάλεσα ηλίθιο οταν δεν καταλαβες την διαφορετική σταση διπλα σου, ναι σε σενα το λέω που ψάχνεις να βρεις δικαιολογία για να μη δείξεις τη δυσαρέσκιά σου. Ναι σε σένα το λέω που ψάχνεις ηλίθια επιχειρήματα να μην είσαι παρών και με ξύλινη και άψυχη γλώσσα θες να υπεκφύγεις.Μη φοβηθείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παπάδες ξενοδοχεια και μαγαζιά τι τους νιάζει για το ίδρυμα που ανήκει ο κοσμος θα έρθει. το πρόβλημα εινια στον δεσποτη φανερό και γκυζη να μπορουνε να τρώνε χωρις να έχουν και λιγο φόβο λιγο έλεγχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πολιτικές επιδιώξεις του κ. Κροντηρά αποκαλύφθηκαν και ας τις πάρει το ΠΟΤΑΜΙ. Οι επαγγελματικές διαπλοκές, οι εξαρτήσεις και τα ανταλλάγματα των 15 υποψηφίων διέρρευσαν. Η καταδίκη των 10 εκλεκτόρων, εκείνων, ''που επιλέγουν τη δουλεία ως όχημα ένταξης'' είναι ομόθυμη. Αναρωτιέται κανείς, με τι πρόσωπο θα βγουν στην Τήνο τη Δευτέρα ; Δεν τους περνά αυτό απ΄το μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα γίνει χαμός αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δόθηκε διαταγή στους παπάδες να κόψουν το λαιμό τους να βρουν υποψήφιους για την επιτροπή. Μερικοί σκίστηκαν και έδωσαν!! ονόματα από το Φαλατάδο, απο τα Δύο Χωριά....και ο ίδιος ο Γκύζης,, έκανε σαν κομμένη κεφαλή και βρήκε έναν υπάλληλο του Ωκεανίς και τον ελαιοχρωματιστή του...Σε λίγο περισσότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή οι περισσότεροι αναφέρεστε για τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ γενικά και επειδή υπήρξα τα προηγούμενα χρόνια καθαρός οπαδός, θα σας παρακαλούσα να μην μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.Επειδή πρόσφερα και προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο ΝΗΣΙ μας ανιδιοτελώς από πολλές θέσεις, στις περισσότερες εκλεγμένος ΠΡΟΚΑΛΩ οποιονδήποτε έστω και ΑΝΩΝΥΜΟ να με κατηγορήσει για όποια λαμογιά, ΔΗΜΟΣΙΑ.
    Γιώργος Π Σανταμούρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου αναγνωρίζω την τιμιότητά σου και την προσφορά σου.
      Η ευθύνη σου είναι, ότι είχες δίπλα σου όλα αυτά τα λαμόγια και εθελοτυφλούσες. Από το Ρήγα μέχρι τους βαλέδες του (Γκίζη, Πολατσίδη, Σαλταμανίκα κλπ κλπ).

      Διαγραφή
  21. θες να μας πεις ότι δεν είχες πάρει μυρουδιά από την μπόχα του ΠΑΣΟΚ
    η Παπαζώη ήταν κολλητή σου.. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όποιος συκοφαντεί και σπιλώνει οποιονδήποτε χωρίς να παρουσιάζει το παραμικρό στοιχείο για εκείνον, εφαρμόζει την προσφιλή τακτική του:
    Δε ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, καθώς κάτι τέτοιο του φαίνεται κοινότυπο. Αποφασίζει τελικά να βουτήξει τον ανεμιστήρα στη λάσπη και τον μετατρέπει σε προπέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Mπράβο που δεν φοβήθηκες!!Μπραβο στη γιαγιά που κράτησε τη μαύρη σημαία και στον ψαρομάλλη κύριο που ήταν στην πρώτη γραμμή και διαμαρτύροταν κλέγοντας!Μπράβο και στον νέο που έψαλλε τη Υπερμάχω που έλεγε κάθε πρωί στο σχολείο πριν μπεί στην τάξη για μάθημα ή που την άκουγε έξω απο το προαύλιο γιατι έιχε καθυστερήσει και δεν πρόλαβε να παραταχθεί.Συνέχισε έτσι!Μην παραταχθείς ποτέ παρά μόνο σε σένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή