Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Βίντεο από την άφιξη και αποχώρηση του κ. Πολυκανδριώτη

Ο Πολυκανδριώτης  προσέρχεται 



 Ο αποχώρηση του από την Παναγία 

65 σχόλια:

  1. Οι καθαρίστριες του ιδρύματος επέδειξαν μεγάλο πάθος στην προστασία του Δεσπότη?
    Γιατί άραγε?
    Επίκειται κανένας νέος διορισμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και φοβουνται αυτες που εχουνε 70 χρονια υπηρεσια!! συνολικα μαζι μην τις απολυσουνε. οταν εσυ σκεφτεσαι την ανοησια που θα γραψεισ εδω μεσα! για να πας να κανεις τον εξυπνο.... στο μαντρι!! αυτες εχουνε συμπληρωσει 10 ωρο! για να εχουνε πεντακαθαρο το ιδρυμα! και να ερθεις εσυ να κανεις τα καφρηλικια σου.

      Διαγραφή
  2. Είμαι τηνιακός αλλα ζω στην αθήνα. ευχαριστω πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να αισθανθω υπερήφανος για τους συντοποίτες μου με αυτο το βίντεο που ανεβάσατε, το οποίο αν μη τι άλλο δείχνει οτι οι τηνιακοι επεφύλαξαν την υποδοχή που άξιζε στον ανάξιο και γλοιόδη αυτο ιεράρχη. ανάλογη αντιμετώπηση θα πρέπει να έχει απο εδω και στο εξής απο όλο το τηνιακο λαό.

    όσο για το παραπάνω σχόλιο δεν ξέρω αν όντως έτσι είναι αλλα λογικο το βρίσκω παντου να υπάρχουν ρουφιάνοι και γλείφτες που υπερασπίζονται τον όμοιο τους. ιδικά τωρα με τη κρίση δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση, αυτα γινόταν τα "καλά χρόνια" τωρα θα εκλείψουν...

    https://www.youtube.com/watch?v=rHWglftyXPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μονο που σε κανουνε περηφανο, πραγματα που επρεπε να σε κανουνε να κυκλοφορεις μεταμφιεσμενος! δειχνει γιατι μας γλενταει.... η μερκελ εδω και 5 χρονια! και γιατι φυσικα θα μας γλενταει για αλλα 100! γιατι απλα ζειτε αναμεσα μας..........!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θελω να πυστευω οτι δεν μπορω να δω τα βιντεο γιατι δεν φορτώνει το Ίντερνετ....δεν θελω να πυστευω οτι σας κατάφεραν κ εσάς (διαχειριστές)να σας φιμώσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω να μπορέσατε να το ανοίξετε. Και από άλλους φίλους έχουμε την πληροφορία οτι υπάρχει πρόβλημα, για το οποίο δεν ευθυνόμαστε εμείς. Ίσως είστε νέος αναγνώστης μας, διαφορετικά θα ξέρατε την διαχρονική μας στάση σε όλους αυτούς που πιθανά να ήθελαν να σιωπήσουμε . Μέχρι και κατηγορούμενοι βρεθήκαμε για να το υποστηρίξουμε . Βλέπε και εδώ: http://xanemo.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8.html αλλά και εδώ:
      http://xanemo.blogspot.gr/2013/01/blog-post_16.html

      Διαγραφή
  5. οι καθαριστριες εχουν συνηθισει στα σκ.... και εχουν τετοια ανεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. προτείνω στο δεσποτικό σύστημα στις επαναληπτικές εκλογές να θέσουν τιμητικά υποψηφιότητα και οι καθαρίστριες του ιδρύματος. και όταν ΣΥΝΤΟΜΑ πάρουμε το πιιετ στα χέρια μας εμείς και πάρουν αυτές δρόμο τότε να μην ανησυχούν: θα τις προσλάβει ο Δέσποτας ως μπόντιγκαρντ στην προσωπική του ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιοι ηρθαν στην Παναγία εκεί για να βγάλουν ρεζίλι όλο το τηνιακο λαο. Ντρέπομαι για εσάς τραμπουκοι . δεν υπάρχει πολιτισμός στο νησί, δυστυχώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας . ευτυχως που δεν ήρθαν κανάλια θα γινομασταν πανελληνίως ρεζίλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ συνώνυμε (ανώνυμος και εγώ)
      α. «δεν ήρθαν κάποιοι στην Παναγία για να βγάλουν ρεζίλι όλο το τηνιακο λαο » έχεις δει περισσότερους Τήνιους στην Παναγία; Θεωρείς τον εαυτό σου μέρος του Τηνιακού λαού; γιατί τότε δεν ήλθες και συ με του ομοϊδεάτες σου, για να δείξεις ποιος είναι ο «τηνιακός λαός» ποιον θέλει για ποιμενάρχη του και να τον περιφρουρήσεις αλλά άφησες 2 «ανυπεράσπιστες» καθαρίστριες να «καθαρίσουν» για σένα; Εγώ ντρέπομαι για σένα με αυτή σου την στάση.
      β) «δεν υπάρχει πολιτισμός στο νησί» στο νησί του πολιτισμού Νομίζεις ότι αν ήταν σε άλλο μέρος, ο επιχώριος και εξόργιζε με τις πράξεις του και το ύφος του, έτσι το ποίμνιο του, όπως έκανε, θα είχε αυτή την τύχη; Το λιγότερο …. πίσσα και πούπουλα.
      γ) «ευτυχώς που δεν ήρθαν κανάλια θα γινόμασταν πανελληνίως ρεζίλι» Η αλήθεια δεν γίνεται ποτέ ρεζίλι. Ρεζίλι γίνονται «οι νοικοκυρές» σαν του λόγου σου, που τα σκουπίδια τους τα χώνουν κάτω από τα χαλιά. Νομίζεις ότι τα κανάλια είναι πιο «ηθικά» από τους «τραμπούκους» και τους προστατεύουν με την απουσία τους ή είναι διαπλεκόμενα κοινώς τα παίρνουν; Αυτά τα κανάλια, για κάτι τέτοια κάνουν αμάν, γιατί λες ότι δεν ήλθαν ενώ το γνώριζαν;
      δ) καλά έκανες και έγραψες ανώνυμα. Φαντάσου το μένος τόσων οργισμένων τηνιακών που ήταν χθες στην Παναγία. Τώρα θα έκανες δωρεάν μπάνιο αν ο καθένας μας σε ...….

      Διαγραφή
  9. Ντροπη με αυτους που τα βαζουν με τις καθαριστριες... κι εσυ κυριε που ξαφνιαστηκες απο την μαζικη συμμετοχη και δεν εχεις τι να πεις αλλα γραφεις για τραμπουκους, χωνεψε το να ηρεμησουμε. Ο κοσμος ολος δεν ειναι τραμπουκοι, εμ κανονιζεται ολα κατω απο το τραπεζι, εμ περιμενετε και ηρεμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΗ στις καθαρίστριες.
      Είναι υπάλληλοι του Π.Ι.Ι.Ε.Τ, όχι του δεσπότη.

      Και δεν είμαστε τραμπούκοι, είμαστε τραμπουκισμένοι επειδή μας είπανε ότι όσοι έλθουμε να μας... ευλογήσει ο είρωνας Πολυκανδριώτης θα μας κοπεί το επίδομα.

      Εκβιαστές, προσκυνημένοι και εξαρτημένοι τελειώσατε. Το απόστημα έσπασε, πηγαίνετε στη Σύρο να σας βάλει σε δουλειά εκεί.

      Τα κανάλια τα καλέσαμε, αλλά δεν ήλθαν γιατί έλαβαν άνωθεν ιερές εντολές. Αν ερχόντουσαν ρεζίλι θα γινόταν αυτός που τα προκάλεσε όλα και όχι το ποίμνιο του που ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ αντέδρασε.

      Διαγραφή
    2. Θα δεις σε βίντεο που θα ανέβουν πως συμπεριφέρονται οι καθαρίστριες στον κόσμο ακόμη και σε αυτούς που ήρεμα παραστέκονταν.

      Διαγραφή
  10. αν προσέξατε οι καθαρίστριες κανανε τον μπράβο του δεσποτη και οι αστυνομικοί ήσαν απο μακριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ καθαρηστριες κανανε αυτο, που δεν μπορει να κανει καποιος που εχει σαν βασικη διατροφη του το σανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσος κοσμος??? το 3% του πληθυσμου του νησιου??? δηλαδη το 97% που γυρισε την πλατη..... στο πανηγυρακι που στησατε! τη ειναι η δευτερη κινα?

      Διαγραφή
    2. Συμπυκνωμενο το 97% του πλυθισμου σε ενα σχολιο, ελπιζω να βλεπει το 97% πως εκμεταλευεται την αππυσια του και αποφασιζει γι αυτον ο δημοκρατης ανωνυμος σχολιαστης

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου συμβουλε 5:19 , επειδη ήμουν μεσα στους 33 , ανέφερες το γεγονός οτι απειλήθηκα για την σωματική μου ακαιραιοτητα και την οικογένεια μου για να μην ψηφίσω ; Και έτσι έπραξα αναγκαστικά . Και δεν ξέρω πόσοι απειλήθηκαν για επιδόματα αλλα ξέρω , επειδη ήμουν στο πανυγηρακι οτι ένας Ιερεας ή μια παπαδιά δεν ηταν και έδειξαν αποχή απο αυτο. Και οι υπάλληλοι , η πλειοψηφία ηταν δίπλα στον δεσπότη για αυτό τους κραζουνε και τις καθαρίστριες . και όσοι υπάλληλοι ήτανε αντίθετοι το κάνανε για να δείξουν οτι δεν συμφωνούν γιατι και ξέρανε οτι θα τους πάρει η μπάλα και αυτούς και το πως πήρανε της θέσης τους κλπ .

      Διαγραφή
  12. έγραφα το πρωί στο πόδι ότι μου έκανε εντύπωση η γαϊδουριά του δεσπότη. Το είπα στην δουλειά σε συναδέλφους και αυτοί παρόμοιο άποψη εξέφρασαν. Φυσικά όταν ένας άνθρωπος παλεύει να κτίσει μια άλλη άποψη από την αληθινή στον κόσμο αυτό ήταν ένα στραπατσάρισμα και μην μας κάνει τον άνετο... Όμως να ξέρουμε ότι επειδή είναι ο αρχιτέκτονος της όλης αναμπουμπούλας με μηχανικό τον φανερό, εργολάβους τον Γκύζη Κροντηρά και Πολατσίδη, και εργάτες τους ντόπιους πολιτικούς όλων των αποχρώσεων, αυτός δεν μπορεί να κάνει πίσω. Μόνο αν καταλάβει ότι δεν παίζουμε και ότι είμαστε έτοιμοι για κλιμάκωση τότε κάτι θα γίνει. Συνάδελφος έδεσε την Παναγία με την Ιερατική. Και εκεί φρόντισε να βάλλει διευθυντή τον Φωναλά και μεθόδευσαν τον κλείσιμό της. Δεν σας λέει τίποτα που κάνει τα αδύνατα δυνατά να έχει φωναλάδες και γκύζηδες στην δούλεψή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αλήθεια δε κρύβεται.
    Κοινοποιείστε την.
    https://www.youtube.com/channel/UCLWw8kJWv3URgsTm0qNhcHA/videos

    Ελεύθερος Συντάκτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άραγε δεν θα σχολιάσει κανείς για τον κόσμο που βρισκοτανε στην μεγαλύτερη ντροπή της Τήνου και την ποιότητα τους Θου Κύριε το στόματι μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σχολιασει κανεις φιλε μου, και τα προβατακια ο θεος τα εφτιαξε.
      πιστευεις οτι υπηρχε εστω και ενας....... απο αυτους που ουρλιαζαν! που ηξερε εστω και μια λεξη απο το νομοσχεδιο?

      Διαγραφή
  15. Δεν αξίζει να πω για τις βρώμες ειναι ήδη πολυ βρώμικο το site , αλλα φταίει μια ψυχή που δεν το έκλεισε και η συγχωρητικοτητα του δεσπότη . Οι σύμβουλοι του Καίσαρα τα ξέρουνε καλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουδεις ασφαλεστερος εχθρος του ευεργετηθεντος.

      Διαγραφή
    2. Εκβιαζεται την ελεύθερη γνώμη που υπάρχει στη δημοκρατία...κάνετε λογοκρισία εν ονόματι του θεού.επικλεισθε το θεό γι ατις παρανομιες σας...η υποκρισια. Δεν εχει όρια σε αυτούς τους ανθρώπους που χρησιμοποιούντο θεό ...έρχεται η ώρα που θα ξυπνησουν...

      Διαγραφή
  16. to xanemo einai h selida pou exei dwsei bhma se atoma pou den tolmousan me alles proypotheseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σίδερα μασάω .... Ο Κουταλιανός ειμαι , μεγαλη μάσα Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικά το να βλέπεις τις γιαγιάδες να λένε το τη υπερμάχω και μετά τον εθνικό ύμνο σε συνδιασμό με όλο το πανηγύρι με τα ουυ, τον δήμαρχο με την ντουντούκα την κινέζικη κτλ..με ξεπερνάει!!Πάλι καλά που δεν έπαιξε παρα έξω να γίνουμε ρεντίκολο.'Οσο για το θέμα..ο Δεσπότης ξέρει οτι πάμε για φαλιμέντο και προστατεύει νομικά τα φράγκα του ιδρύματος απο το κράτος..ο κιούκιας κάνει το show του..και όλοι οι άλλοι άγονται και φέρονται σαν τα πρόβατα..θας μας πάρουν την εικόνα λέει ο άλλος,για λιμενικά κτλ σαν τις κατίνες πετάνε οι άλλοι..αμόρφωτοι άνθρωποι που εκεί που φιλούσαν κατουράνε..και δυστυχώς εκεί που κατουράνε θα ξαναφιλήσουν στα συσσίτια και βοηθήματα που θα δίνει η εκκλησία μετα το μπαμ...για εμάς τους υπόλοιπους και λιγοστούς,περαστικά μας..θα βλέπουμε,θα γελάμε με τα χάλια μας, μετά θα μας πιάνει και το παράπονο..αλλά θα σιωπούμε..γιατί τί να πεις και σε ποιόν.. Γ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας από εμάς δεν έβρισε την εκκλησία έχεις μεγάλο λάθος και ούτε κανένας από αυτούς που παίρνουν βοήθημα έχουν την υποχρέωση ούτε στο δεσποτη και ούτε στο καθενα καθένα παππα, η στην επιτροπή γιατί πολύ απλά δεν τους δίνουν τα βοηθήματα ούτε από την τσέπη τους ούτε από το σπίτι τους, αλλά από τα γόνατα τα ματωμενα, από τα κλάμενα ματιά όλων αυτών που πιστεύουν και έρχονται στην Παναγία μας! Χάλια δεν είμαστε λοιπόν οι αμορφωτοι του νησιού αυτού αλλά όλοι αυτοί οι σπουδαγμενοι που με την ειρωνεία, την φαντασία και την δοξομανια που τους έχει κατακλησει νομίζουν ότι όλοι πρέπει να τους προσκυνουν.

      Διαγραφή
    2. ελα ομως που η πλειοψηφια δεν δικαιουται να παιρνει ΒΟΗΘΗΜΑ το γνωριζεις αγαπητε ανωνυμε αυτο?

      Διαγραφή
    3. Να αγιασει το στομα σου! τοποθετηθηκες την ποιο κρισιμη στιγμη! πανω που νομιζα οτι στο νησι μας ειχανε απομεινει μονο προβατα! να σαι καλα.

      Διαγραφή
    4. Μπράβο ωραία τα λέτε.μειώνονται τα έσοδα της εκκλησίας και τρεμουν ναπερισωσουν οτι θα παραμείνει.ελα όμως που όλοι βλέπουν τον οικονομικό μαρασμο της κοινωνίας κ της κοινωνίας.προτεκτοράτο θα γίνει η ΕΛΛΑΔΑ.και τότε δεσποταδες θα τρομαξουν.αισθανεσθε το τέλος κ τρομαζετε.έρχεται....

      Διαγραφή
  19. Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε σχόλια αλλά τα περισσότερα δεν είναι άξια ούτε αυτών των λίγων γραμμών αιτιολόγησης... Οι διάλογοι παραμένουν στο αρχείο του Ξάνεμου για να υπενθυμίζουν το μεγαλείο της ανθρωπότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το παίζουν τα αθηναίικα Του χάλασαν την μόστρα μόνο αυτό θα του κοστίσει.Χέστηκε για τα τοπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έσπειραν άνεμους θερίζουν θύελλες. Εκτίμηση και άλλων συναδέλφων είναι ότι τώρα ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου, και δεν είναι σαν τους βοριάδες που ξέρουμε. Έρχεται τσουνάμι. Δυστυχώς ο ανόητος εγωισμός του δεσπότη, σε συνδυασμό με τις βλακώδεις υποδείξεις του Φανερού, δεν επιτρέπει νηφάλιες σκέψεις και αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να αισθάνεται και ήρωας αν όχι Μάρτυρας… Σίγουρα όμως έγινε μάρτυρας μιας αγανάκτησης η οποία είχε διάφορες μορφές. Κυμάνθηκε από ψύχραιμη βουβή ειρηνική διαμαρτυρία, μέχρι την λεκτική και στην αναχώρησή του εκδηλώθηκε με επιθετικές τάσεις. Είμαστε όλοι εκεί και μην προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. Φανταστείτε να μην είχαμε ιδίαν άποψη. Μπορούν να δουν από τα βίντεο οι νηφάλιοι όχι οι δεσποτοπαρέα που δεν έχει μάθει να ερμηνεύει τους οιωνούς ψύχραιμα. Κατ’ αρχάς ήταν όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, με εξαίρεση τον θλιβερό Κροντηρά. Ήταν σύσσωμος ο λαός: εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, υπάλληλοι, αντιπροσωπευτικά οικογένειες κληρικών και υπαλλήλων του Ιδρύματος, επαγγελματίες όλου του φάσματος, κάτοικοι απ’ όλα τα χωριά, όλες οι ηλικίες με θαλερή συμμετοχική παρουσία, άντρες γυναίκες, με αγωνιστική διάθεση από άτομα που δεν περιμέναμε, άνθρωποι που όταν τα ρωτούσε κανείς πώς; γιατί; η απάντησή τους είχε κοινό παρονομαστή: είχαν αδικηθεί, όχι από το σύστημα έτσι αόριστα, αλλά συγκεκριμένα από τον δεσπότη, τον Γκύζη τον Πολατσίδη, από τους Νενέκους επιτρόπους, χωρίς φυσικά να χάνουμε όλοι ότι το συναπάντημα ήταν για να καταλάβουν εκκλησιαστικοί και πολιτικοί ότι τα αστεία τελείωσαν, ως λαϊκοί δεν παίζουμε με το Ίδρυμα. Μην μας παραξενεύει δε ότι υπάρχουν πατριώτες μας που δίνουν γη και ύδωρ στον δεσπότη. Γιατί δεν υπήρχαν Ντηνιακοί που συνεργάσθηκαν με τους Ιταλούς και τους Γερμανούς; Η χούντα δεν βρήκε εύκολα συνεργάτες και υπηρέτες που εύκολα χάθηκαν κατόπιν, ως γουρουνομούρηδες στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου;
    Η πλειοψηφία παρακολουθούσε αμήχανα την κατάσταση ιδίως όπως εξελίχτηκε μετά το πρώτο ξάφνιασμα του ερχομού του δεσπότη, με την προσπάθειά του να μας δείξει ότι δεν τρέχει τίποτα. Εκείνο που επιδείνωσε την κατάσταση ήταν η βλακώδης ανάθεση στον ανεγκέφαλο διάκο, κάνει μπάμ…, να παίρνει βίντεο. Φαίνεται όμως ότι ο δεσπότης είναι μειωμένης ικανότητας και όσον αφορά την εκτίμηση του μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αγανάκτηση του Τηνιακού. Εστίες αγανάκτησης θα υπάρχουν για καιρό και έντονα δυναμικές. Το νερό και τα λοιπά δεν είναι τίποτα. Θα βρίσκει συνεχώς μπροστά του πολλά και ανεπάντεχα για πολύ ακόμη. Ο χρόνος θα δείξει ποιος θα αντέξει. Πάντως η γαϊδουριά δεν είναι προτέρημα.
    (Όσον αφορά ορισμένους που κόπτονται δήθεν για τις ανώνυμες παρεμβάσεις του ξάνεμου, θέλω να πω ότι το ξάνεμο έδωσε την δυνατότητα σε όλους μας να λέμε την γνώμη μας, όπως την λέμε ελεύθερα στο καφενείο, στην παρέα μας, εννοείται εκτός φυσικά από τα προσωπικά. Σήμερα στα διαλείμματα με συνάδελφο μιλούσαμε για τις έξυπνες παρεμβάσεις ανωνύμων με χιούμορ, που έγραψαν πραγματικά. Δεν ενοχλούνται από το γεγονός ότι στο Ίδρυμα χρόνια τώρα εκλέγεται ό, τι σαβούρα διαθέτει η Τήνος και όταν δεν φτάνει καταφεύγουμε σε ομογενοποίηση )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eνας αθρησκος με ριζα κρητικια και κατοικος Πελοπονησου.Μηπως αυτοι που φωναζουν πιο δυνατα ειναι τιποτις βδελλες και τους κοβεται η μασσα η κανω λαθος,Οσο για τους ρασσοφορους,αιωνες τωρα ειναι οι ιδιοι δεν αλλαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παραδόθηκε το ίδρυμα απο τον Δήμαρχο στον Μητροπολίτη ,με την αποχη. Σήμερα στην επιτροπή δεν υπάρχει δεύτερη γνώμη . κρίμα . και οι εννέα είναι πρόβατα του μητροπολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄-
    Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ


    Ή συμπροσεύχεται με αιρετικούς,
    ή παρίσταται σε πολυαρχιερατικά συλλείτουργα,
    ή “ελικοπτεριάζει”,
    ή βγάζει φωτογραφίες σαν μοντέλο,
    ή “κλέβει” τους εφοπλιστές,
    ή δέχεται τιμές από στρατιωτικά αγήματα,
    ή συνευωχείται με τον Πάγκαλο,
    ή κάνει ασκήσεις επί χάρτου για να προωθηθεί στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο,
    ή κάνει κοινές ποιμαντικές παραστάσεις με τους Παπικούς,
    ή παρίσταται σε κοσμικές εκδηλώσεις με εφοπλιστές και πολιτικούς
    ή ενθρονίζεται σε όλες τις νήσους (μήπως και τις βραχονησίδες;) της πολυνησιωτικής του Μητροπόλεως,
    ή κάνει πλάτες στους πολιτικούς,
    ή εκφράζει το "ασκητικό" του ήθος ακόμη και τη Μεγάλη Παρασκευή,
    ή και δεν συμμαζευόμαστε.

    Σε ποιον αναφερόμαστε;

    Στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο Β΄ (Πολυκανδριώτη) φυσικά, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να κατασκανδαλίσει το πλήρωμα της Εκκλησίας και να φανερώσει το εκκοσμικευμένο και οικουμενιστικό του φρόνημα.

    O πραγματικός λόγος που μπορεί να κινείται τόσο ασύδοτα, να κατασκανδαλίζει τους πιστούς και να προγραμματίζει ακόμη και την άνοδό του στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο οφείλεται στο γεγονός ότι δεν βρέθηκε έστω και ένας Μητροπολίτης να τον μηνύσει στη Σύνοδο της Ιεραρχίας για την κατ’ εξακολούθηση προσβολή της πίστης μας και την ατέλειωτη παράβαση των Ιερών Κανόνων που συστηματικά επιδίδεται.Τωρα κανει ραδιουργιες στο ιερο μαςπροσκυνημα...τελος εξορια απο το νησι μας
    Περισσότερο για τον 'Αξιο Δεσπότη' μας
    http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2012/01/blog-post_6695.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγχαρητηρια στο ξανεμο που φαίνεται η αλήθεια που προβάλλει.συνεχιστε να λέτε την αλήθεια....θα σας φιμωσουν
    ,αλλα λέτε την αλήθεια. Που λέγει κ ο κόσμος.φωνή λαού οργή θεού κ οργή λαού φωνή θεού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σας παραπεμπω όλους στο link
    http://roides.wordpress.com/2012/12/10/10dec12/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε σχόλια αλλά τα περισσότερα δεν είναι άξια ούτε αυτών των λίγων γραμμών αιτιολόγησης... Οι διάλογοι παραμένουν στο αρχείο του Ξάνεμου για να υπενθυμίζουν το μεγαλείο της ανθρωπότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο άνθρωπος, ο πολυκανδριώτης, πρέπει να είναι σαλεμένος. Δεν έχει συμπεριφορές ενός φυσιολογικοί ανθρώπου. Οπωσδήποτε έχει βάλλει την ουρίτσα του στην όλη υπόθεση. Βρε χαζέ κάνε μια κίνηση ματ σε όλους....Παρατηρήσου από τις κενοδοξίες σου: από μέλος της επιτροπής της σχολής καλών τεχνών, από εκλέκτορας στην παναγία και μάλιστα με διπλό ψήφο... απέδειξε ότι δεν έχεις καμιά σχέση όπως ισχυρίζεσαι με την αλλαγή που όλο και πιο πολύ φαίνεται ότι ο σαλταμανίκας μιλαει εκ μέρους του συμφέροντος.. Καλά περιμένεις να έρθεις Ντήνο όπως αλλοτινές εποχές. Με μπάτσους θα έρχεσαι και με ματ..ή περιμένει ο γκυζης να συνεδριάζεται χωρίς αυγό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Την απαντηση σου τη δινει η ιερα συνοδο! ειδικα αν εισαι ρωμαιοκαθολικος! και διαβασες την ανακοινωση της! θα περασεις δυσκολη νυχτα! υπομονη και κουραγιο..... βραδια ειναι θα περαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από τώρα μου κόβονται τα πόδια, να πάω κέντρο υγειας ή κατευθείαν αθηνα;

      Διαγραφή
  31. μιλάς για το συνδικαλιστικο όργανο των δεσποτάδων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΡΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ....
    ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ... ΠΑΛΙΑ ΤΕΧΝΗ ΓΝΩΡΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί πατάνε επι πτωμάτων εδώ θα κωλώσουν

      Διαγραφή
  33. Το τι είναι ο Πολυκανδριώτης αρχίζετε και τον γνωρίζετε στην Τήνο. Από τους συνεργάτες του και τους φίλους κάποιου γνωρίζουμε και τον ποιόν του. Δεν γνωρίζω το ποιόν των συνεργατών του στην Τήνο. Γνωρίζω όμως έναν φίλο του δεσπότη τον Κουμαριανό που τον έφερνε συχνότατα στο νησί σας, Αυτός ο δεσπότης ανάστημα και αυτό του Χριστόδουλου, όπως και ο δωρόθεος εκδιώχθηκε από την μητρόπολή του κατηγορουμενος για ομοφυλοφιλία. Δεν μπορεσε να τον σώσει ούτε ο ιδιος ο Χριστόδουλος. Αυτές ειναι οι παρέες του και με αυτούς αρέσκεται να συναγελάζεται. Αργά η γρήγορα εύχομαι να έχει την τύχη του εκπεσόντα Θεόκλητου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ατόν τον καθερεθέντα για ομοφυλοφιλία δεσπότη τον Κουμαριανό προσπάθησε ο αρχιεπισκοπος Ιερώνυμος να τον φορτώσει πέρσι σε μια μητρόπολη της Μακεδονίας μας. Για να καταλάβετε το ποιόν των δεσποτάδων μας, οι ίδιοι που πιεσμένοι από τα γεγονότα τον καθαίρεσαν οι ίδιοι παρά λίγο να τον μπλαστρώσουν στους Μακεδόνες. Προσέξτε από τους 80 δεσποτάδες οι 38 ψήφισαν υπέρ του Κουμαριανού. Είναι αϊτοί που υποστηρίζουν τώρα τον Δωρόθεο. Τίποτα δεν είναι ανεξήγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. http://www.cyclades24.gr/2014-01-15-09-42-24/2014-01-15-10-12-07/cyclades/item/16591-prosvalloun-to-thrisekutiko-mas-synaisthima-kai-ton-politismo-twn-tiniwn.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φραγκογιάννη για ρώτα τους συριανούς για το ποιόν σου που λέει ο παραπάνω,.....θα σε βοηθήσω κάποια στιγμή σύντομα....πάντως να ξέρεις ότι σε αύριο μεθαύριο θα έχετε όλοι παπάδες της συρου υπογράψει υπέρ του Δωρόθεου έτσι αυθόρμητα πολύ αυθόρμητα. Πάντως εμείς οι ντηνιακοί δεν έχουμε πρόβλημα αφού σας αρέσει κρατήστε τον καταδικό σας. Σας τον χαρίζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν θέλουμε να αλλάξει ο κανονισμός.Διαβάστε τον http://www.minedu.gov.gr/publications/docs2012/120302_349_1976_peri_dioikhsews_panellhnioy_ieroy_idrymatos_eyaggelistrias_thnoy.pdf
    Να παραιτηθεί ο Δεσπότοκρατωρας Δωρόθεος οπως ο κουμαριανος Θεόκλητος κ να απελαθει απο την Τήνου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε. Στη Χονολουλού για διακοπές ο πολυς πολυς- κανδριωτης.μονο για 30 χρονια εξορία....ο ψευτοαγιος Χονολουλού.εκεί τι θα γίνει με τους νεαρούς κ τα βιτσια του.οργία...

      Διαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η αλήθεια δε κρύβεται.
    Κοινοποιείστε την.
    https://www.youtube.com/channel/UCLWw8kJWv3URgsTm0qNhcHA/videos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μπράβο σε όποιον ανέβασε τα παραπάνω βιντεο. πόσο μεγαλύτερη ξεφτυλα για ενα μητροπολίτη απο το λαό του που του επεφύλαξε τετοια υποδοχή?. αν είχε λίγο τσίπα θα έπρεπε να έχει παρετηθει, αλλα αυτοι οι μητροπολήτες δεν είναι ποιμένες είναι πολιτικοι και δουλοι της χλιδής και του χρήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό σημαίνει χλιδη...εχουμεαυτοκρατωρες σήμερα...κ ο κοσμοςπεινα...τέτοιοι βλακες ειναι σημερα κάποιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και στη χουντικη εφημερίδα δημοσιεύματα του πολυκανδριωτη...ιδέες για να μη χάσει τον παρα τον παρα....αλλα που να ξέρει ειναι στο παρα πέντε να αποχωρήσει..
    http://www.stoxos.gr/2013/04/blog-post_1555.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή