Σχετικά

Εναλλακτικός ιστότοπος για την Τήνο και όχι μόνο, εκτεθειμένος σε μέρος που το προσβάλλει ο άνεμος και ορατός από όλους

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Μάθε σε πιο τμήμα ψηφίζεις στην Τήνο.

Στις αυριανή εκλογική διαδικασία καλούμαστε να επιλέξουμε για τέσσερα διαφορετικά συμβούλια, σε τέσσερις διαφορετικές κάλπες. 
Έχουμε εκλογές για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ( ευρωεκλογές), για το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου (περιφερειακές εκλογές), για το δημοτικό συμβούλιο (δημοτικές εκλογές) και για τα κοινοτικά συμβούλια (κοινοτικές εκλογές).  

Στους πίνακες που ακολουθούν, εμφανίζονται τα εκλογικά τμήματα της Τήνου όπως θα ψηφίσουμε.
Θα παρατηρήσετε, ότι μετά από τον αριθμό του τμήματος σημειώνετε σε κάποια τμήματα τα γράμματα Α ή Β και σε κάποια δεν ακολουθεί γράμμα.
Στα τμήματα ΧΩΡΙΣ γράμμα, οι εκλογές θα διεξαχθούν σε τέσσερις κάλπες.
Πχ στο 279 εκλογικό τμήμα (στην ενοριακή αίθουσα στον Κάμπο) Βλέπε πίνακα πιο κάτω.
Μια για τις ευρωεκλογές
Μια κάλπη για τις περιφερειακές 
Μια για τις δημοτικές και
μια για τις κοινοτικές εκλογές.  
Όπου εμφανίζεται το Α, πχ στο 280Α του ίδιου πίνακα, (στο κοινοτικό ιατρείο στον Κάμπο) οι εκλογείς ψηφίζουν για ευρωεκλογές και περιφερικές εκλογές.
Όπου εμφανίζεται το Β, πχ στο 280Β, στον ίδιο πίνακα, (σε άλλη αίθουσα του κοινοτικού ιατρείου στον Κάμπο)  οι εκλογείς καλούνται να ψηφίσουν για δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. 
Οι εκλογείς λοιπόν που στα τμήματα που καλούνται να ψηφίσουν υπάρχει Α ή Β μετά τον αριθμό του τμήματος, θα ψηφίσουν και στα δυο τμήματα. Και στο Α(ευρωεκλογές, περιφεριακές) και στο Β (δημοτικές, κοινοτικές).
Ακολουθεί ο πίνακας: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου